Weer naar strand

Bijna oktober en dan zulk lekker weer, dan moet je wel naar strand! Dit keer gingen ook zoon Nick en schoondochter Patricia mee. Het lijkt wel of we elke keer wanneer we naar strand gaan, bekenden tegen komen. Dit keer kwamen we Labrador Rebel tegen, die we kennen van de puppy jachttraining. Elkaar gisteren eigenlijk voor het eerst ontmoet en Rebel en Dexter herkenden elkaar direct. Ze hebben zo lekker met elkaar gespeeld.
Na het strand hebben we ook nog even een heerlijk Italiaans ijsje gegeten bij Luciano’s in Wassenaar en Dexter kreeg het hoorntje van de baas, zo lekker!

Park

Later in de middag ook nog even bij oma geweest en daarna in het park nog even lekker gespeeld met Golden Retriever Bowie. Het is zo fijn, dat Dexter al zo goed luistert. Of het nu op strand is, of in het park, wanneer baasje roept, dan komt Dexter bijna altijd direct. Vooral op de fluit reageert hij fantastisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.