Puppy jachttraining

Water

Vandaag gestart met de puppy jachttraining bij DogSupport in Alphen aan den Rijn. Het weer zat niet echt mee, het regende soms flink (dat mag de volgende keer wat beter geregeld worden 😉 ). Desondanks was het wel heel leuk. Helemaal, omdat zusjes Ivy en Izzy en broertje Cooper er ook waren. We hebben van alles geleerd. Aandacht krijgen door middel van het naar de baas kijken, door de “touch” van de lege hand. Ook moest Dexter door een grote plas water naar de baas komen, dat was wel erg leuk. Gelukkig heeft Wico er een filmpje van gemaakt. En het fijnste is natuurlijk elke keer, de beloning. De baas had stukjes knakworst. Nou, dat is een succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.