Naar strand

Zusje Taylor

Zondag 3 september besloten we om nog even naar strand te gaan. Op het strand in Noordwijk aangekomen, werden we aangesproken door een vrouw, met de vraag of de pup er een van Mylo was en of hij bij Sandra vandaan kwam. Na verbaasd, dit bevestigt te hebben, zegt de vrouw “Dan is dit zijn zusje, wijzend op de wandelwagen waar een puppy in zat. Hoeveel toeval heb je nodig! Bleken het Sandra en Eduard te zijn met Taylor en hun andere honden.  Ze waren pas 3 uur onderweg vanuit het verre Zuid-Limburg! Doordat wij Dexter pas later hebben gekregen, hadden we elkaar nog nooit ontmoet en kenden we elkaar nog niet. Broer en zus hebben heerlijk samen gespeeld aan de vloedlijn en in zee. Hierna hebben we nog lekker een kopje koffie gedronken bij Take 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.